2024-03-27

Реклама в громадському транспорті

РА «Соната» пропонує розміщення реклами в транспорті Києва та інших міст України.

Кожна компанія завжди в пошуках нових каналів для просування своїх товарів та послуг на ринку продаж. Одним із видів реклами є розміщення оголошень на носіях в громадському транспорті: автобусах, тролейбусах, трамваях, метро, поїздах залізниці.

Також на зупинках, місцях очікування транспорту, стінах, переходах і т.д.

Ми пропонуємо розміщення наклейки в маршрутках на вікнах та дверях, або спеціально відведених місцях. Вартість за одиницю з друком та поклейкою від 200,00грн. Середня кількість машин на маршруті – 7-15шт. Мінімальне замовлення – один маршрут.

Що для цього потрібно

На початковому етапі планування такого виду розміщення рекламних оголошень необхідно визначитися з локацією та дізнатися, чи є в цьому районі маршрути, на яких можлива поклейка оголошень. Буває так, що перевізник відмовляється клеїти будь-яку інформацію в салоні. В такому разі ми пропонуємо автобуси, трамваї або тролейбуси.

Так як розміщення реклами у великому транспорті це пакетна послуга, не всім замовникам підходить така кількість маршрутів, адже магазин може знаходитись в одному місці, ми запропонуємо альтернативний варіант, наприклад зупинку або зовнішній носій для реклами.

Підготувати макет або ми зробимо це для вас.

Реалізація – це останній етап, погодження макету згідно законів про рекламу, друк постерів та поклейка. Після розміщення клієнти отримують фото звіт.

Такий вид реклами працює як для підвищення впізнаваємості так і для збільшення продажів та нагадування про себе цільовій аудиторії. Також гарно працює для пошуку персоналу, адже користуватися транспортом можуть люди, які проживають поруч.

Зростання та розвиток компанії – це правильний підхід до маркетингових рішень, ми допоможемо знайти необхідні шляхи до позиціювання себе на ринку послуг, запропонуємо варіанти просування саме для вас.

Умови жорсткої конкуренції вимагають від гравців на ринку використовувати різноманітні варіанти просування, виборювати та завойовувати клієнтів. Рекламна агенція «Соната» - команда спеціалістів з маркетингу. Працюємо згідно маркетингової стратегії або розробляємо її та втілюємо.



Оценка : 0 из 5 ( 0 голосов)